Jeugdstem

AKJ

Omdat bij Logeerhuis Simba voornamelijk kinderen logeren, delen we informatie over AKJ dmv folders beschikbaar te stellen aan ouders en kinderen. Een vertrouwenspersoon van AKJ is onafhankelijk en staat buiten Simba. AKJ is er voor ouders en kinderen.

  • Vertrouwenspersoon

    Heb jij te maken met de jeugdzorg? Dan is het goed om te weten dat je altijd kunt praten met een van onze vertrouwenspersonen. Een vertrouwenspersoon is iemand waarmee kinderen, jongeren, ouders of pleegouders in vertrouwen iets kunnen bespreken. Dus zonder dat een ander te horen krijgt wat er is besproken.


    Een vertrouwenspersoon kan informatie geven over hoe de jeugdzorg in elkaar zit, wat je kunt verwachten, wat je rechten zijn, hoe je een gesprek op gang kunt brengen als iets je dwarszit, en hoe je een klacht kunt indienen. De vertrouwenspersoon adviseert en ondersteunt je hierbij. Daarbij kijken we altijd welke ondersteuning jouw voorkeur heeft.

  • Ook jongeren die ambulante behandeling ontvangen kunnen een beroep op ons doen.
    De vertrouwenspersonen zijn beschikbaar voor cliƫnten van Centra voor Jeugd & Gezin, jeugd- en wijkteams, instellingen die de jeugdzorg uitvoeren, organisaties voor jeugdbescherming, de jeugdreclassering, de Raad voor de Kinderbescherming en Veilig Thuis.
    Voor meer informatie over AKJ klik hier
Adres:
Stichting Logeerhuis Simba
Lange Akker 1-B
9982HK Uithuizermeeden
Mail: kantoor@logeerhuissimba.nl
Tel: 06 10 755 750

ING IBAN: NL37 INGB 0104 8045 56
KVK: 92707440
RSIN: 866147615
AGB-Code: 41543859