Begeleiders

  • Begeleiders

    Alle begeleiders hebben veel ervaring opgedaan met het begeleiden van kinderen met Autisme en aanverwanten stoornissen. Er is altijd permanent een begeleidster aanwezig. Voor het evenwicht tijdens de logeerweekenden een professionele vrouwelijke begeleidster.


    Bij de kennismaking en aanmelding is naast Reinier altijd 1 van de professionals aanwezig die in de weekenden begeleiden. Reinier is de initiator van de stichting en heeft zelf een vorm van Autisme. Hij heeft veel ervaring met het begeleiden van kinderen met Autisme. Hij ervaart de logeerweekenden als een alternatief gezin. Het overgrote deel van de kinderen die logeren ervaren dit ook. Dit komt omdat de groep zeer klein is en de begeleiding ongeveer 1 op 1. Iedereen die de kinderen begeleid beschikt over een recente VOG. De stichting biedt de mogelijkheid dat de kinderen worden opgehaald en/of thuis worden gebracht, tot maximaal 45 kilometervan het logeerhuis.

  • Evaluatie

    Regelmatige maken wij een individueel verslag van de activiteiten van de kinderen. Ook heeft elk kind ook een map waarin alle (medische) gegevens worden bewaard. Deze map wordt veilig opgeborgen op een plek waar alleen de begeleiders bij kunnen. In de toekomst wordt het dossier opgeslagen en digitaal inzichtelijk gemaakt via Zilliz.Adres:
Stichting Logeerhuis Simba
Lange Akker 1-B
9982HK Uithuizermeeden
Mail: kantoor@logeerhuissimba.nl
Tel: 06 10 755 750

ING IBAN: NL37 INGB 0104 8045 56
KVK: 92707440
RSIN: 866147615
AGB-Code: 41543859