Aanmelding

Kennismaking

Een kennismakingsgesprek is altijd vrijblijvend. Bij een kennismakingsgesprek is altijd de initiator (Reinier Veen) en een professionele begeleider aanwezig. Samen gaan we kijken of logeerhuis Simba de juiste begeleiding kan bieden aan het kind en een passende groep beschikbaar is. We vinden het erg belangrijk dat zowel de ouders als de kinderen een fijne ervaring hebben tijdens de logeerweekenden. Een ouder komt pas tot rust als een logeerhuis als vertrouwt ervaren kan worden. Een kind kan pas leren als die zich op z'n gemak voelt. U kunt ons mailen of bellen voor een vrijblijvende kenningsmaking.
Klik of tik hier voor contactgegevens

  Aanmelding

  Na een positieve kennismaking kunnen we over gaan tot aanmelden. Omdat we de beste zorg voor het kind willen leveren, worden er een zorgformulieren ingevuld waar even de tijd ingestoken moet worden. Vaak zal dit niet direct na een kennismakingsgesprek kunnen.

  Kostenloos en vrijblijvend proefweekend

  Omdat we willen weten of logeerhuis Simba de juiste plek is voor het desbetrefende kind, bieden we altijd een kosteloos weekend aan. Als het team ziet dat Simba de juiste passende zorg kan leveren en het kind op 1 van de groepen past en dit ook zo wordt ervaren door het kind en de ouders wordt er overgegaan tot definitieve plaatsing met een opzegtermijn van een maand. Vanaf deze stap moet er een PGB zorgbudget worden aangevraagd bij de gemeente of het zorgkantoor. Ook staat Logeerhuis Simba open voor onderaannemerschap.

 • Zorgindicatie

  Als het kind is toegelaten, moet er een zorgindicatie worden aangevraagd. Logeerhuis Simba kan gefinancieerd worden uit een PGB en onderaannemerschap. Een PGB kan worden aangevraagd bij de gemeente, voor een kind onder de 18, via de jeugdwet, bij een meerderjarige jongere via de WMO. Indien een kind zowel boven als onder de 18 recht heeft op WLZ zorg, kan er een PGB worden aangevraagd via het zorgkantoor. Stichting Logeerhuis Simba kan hierbij adviseren.

  De prijs voor een weekend is deels afhankelijk van de zorgvraag. Omdat de stichting met professionele begeleiders werkt wordt een professioneel tarief gevraagd.

  Als een PGB is toegewezen, raden we een lidmaatschap op Per Saldo aan. Dit is de belangenvertegenwoordiger van PGB budgethouders.Adres:
Stichting Logeerhuis Simba
Lange Akker 1-B
9982HK Uithuizermeeden
Mail: kantoor@logeerhuissimba.nl
Tel: 06 10 755 750

ING IBAN: NL37 INGB 0104 8045 56
KVK: 92707440
RSIN: 866147615
AGB-Code: 41543859